Thursday, 18 October 2012

~~menu ari-ari dya~~

alohai.....sengett.......okey,,,da lame xupdate blog...ne kawan2 dya ni???halo.....

apsal tetibe post en3 mcm ni lak ni,,cik dya ni xde bnde len yg lbih interstg n bfakta ke nak post...ntah pape la....agk2 ade x yg ckp mcm nie???huhuhu.....kalu tu maaf la yea...sb cik dya ni telebih excited pulak nak post mcm ni....

bukan apa tau...ley d katekan dya mkn menu yg same jerk tiap2 ary...ble nak gemuk kan mcm ni..life student mcm ni la...batai je sume yg ade dpn mata,,,bak kate roomate..."bukan diet bdan, tpi diet duit che kak oi..."..

tiap2 pgy before g kls, even xde kls skali pon dya akn bekfes ngn susu dan jugak roti butterscoth...kalu xbkfes ngn menu2 ksayangn dya tu, gamak nye xlena tido mlm,,haha...dan2 jela kamu ni cik dya...

susu ni pon da nyawa2 ikan da nak hbis..

tuk lunch xpon dinner,dya lbh prefer mkn nsi grng kampung tlur mata...murah sgt,,ne nk dpt ngn hrga RM2.50 je..memg berbaloi sgt...dya ciap amek pic n rupa nsi grg tu agy tau...ase nye pown ley than...ley la stakat nk kenyg kan perot tu...
ni nasi gorg kg,,,napak je xencem tp  sodap...hakhak

okey la...xnak melalut pnjg2,,ade gak yg menguap bc ni sat agy..haha...oke2,dya nk benti da...pape pown idup msti enjoy...heee.....senyum xperlu kata apa2...(",)

p/s: makan lah untuk idup, bukn idup tuk mkan...tol x statement ni??ke dya slah type??kalu slah tlg betol kan tau

5 comments:

Detective Fiqa said...

wahhh susu everydays. :D hehehe

zuhdi sanusi said...

haha., aku suka ayat "bkan diet bdn" tu., keke jgn smpai tak mkn udah :D

aiN NaJwa said...

pemakanan sihat perlu diamalkan..tp tgok mkanan tu, sihat belaka..hehe..

shiyda said...

sedapnye nasi goreng kg tu , da la tgh lapar ni :P

nadieya aisya said...

hehe.korang ni..jum tiru pmkanan dya..knpom ley slim xsmpai sbulan..haha

Post a Comment

 

Design By Nurul Aini | For great love..!!great freedom..!! 2012 ©| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome