Thursday, 4 October 2012

love it so much~~

alohai....~~winkk....~~wink....dya xley tidoq la...nsib kels cancel jep sok,,kalu ade kls agak nyer pale otak ni jdik ting tong kowt ngadap buku...

da xtau nak wape,,nak stdy pown da mls time2 mcm nie...so,dya nak conteng2 kat en3 ni...hikhik...huwaaa...nk conteng ape erk??ade idea x?

haa...dya ade tgk pic teddy bear kat google ni,,comey2 sgt...dya nak share ngn korang sumerw...tgk tau...heee....

comel sgt,..ciap kai cap gtu...

waa...romantik nyer....chuke2!!

i love u too...hikhik
ni larh antra pic yg mpu dya download di kala pgi yg gelap di temani rintik2 ujan...ceewaahhhh...kalh sastrawan...hakhakhak....

p/s: stiap org msti ade kesukaan masing2 kan...yeheeww....

9 comments:

Jue Jaynee said...

comey nya..awk da follow awk.. jemput p blog kite..


juejaynee.blogspot.com

aiN NaJwa said...

olololooo..comel nyer..kalo dpt dr buat hati lg comel..(^____^)..

Sue PeLik said...

huhuhu come2 nya!!! uhuk!!!

dhiashahida said...

mmg best kalau dapt sekoq

nadieya aisya said...

tau xpa..bgi stu lori pown sggup time..haha

kaishin said...

kalo dapat yg free lagi bertambah-tambah comey kan...hehehe

Suara Hati said...

mesti tuan punya blog ni kaki patung+teddy bear :P

cweet pinky said...

hahaha , rajennye search pasal bear , hehehe , CP pown ade bear tapi tak penah beli sendiri :D

Mummy Adriana said...

I love teddybear too :)

Post a Comment

 

Design By Nurul Aini | For great love..!!great freedom..!! 2012 ©| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome