Tuesday, 30 October 2012

Angan-angan dya..~~~


Alohai….hahahah…saje jep nk gewdiks,,da xde topic len erk cik dya nk citer???bukan pe u ols,,wat mase ni dya mls la nk carik current issue yg hangat…sb tu dya decide nk citer sal dya jep…hikhikhik….eeiiiiuuuuyyuuuwww…so gewdiks bnyi nyerp an…(“<)

Dya ni teringin bebeno nk miliki kamera Nikon,,xde sape ke nk bgi present tuk dya???hahaha….memg xde la kan,,xpe2…ad wit lebey t, wlau badai dtg mlanda..dya tetp nk jugak kamera idaman dya tu…heeee,,

Lesen keta da ade, lesen moto pon da ade..cume kete ngn moto jep yg lum ade..hahahaha….ble la agk nye nk dpt kete sdri,,,berangan je lebey nk kete “S” tu an…mati la lam angan2 tu cik dya oii…ala…da keje naty beli la kan…skali agy berangan yea…

Da lame sgt da x g jeram ke pntai ke…xde ke sape2 nk ajak dya kua g waterfall or beach??kan sonok tue..heeee…tmpat kesukaan dya tu,,teringin nye nk g tempt2 mcm tu agy (“,)

Okey la cik abg,cik adik,cik kak…smpai cni jela mati lam angan2 dya ni…kang de jugak yg berangan lebey..xpasal jdi mcm angan2 mat jenin ea….heee…

P/s: xsalah kalu berangan, kan angan2 tu as starting point for us to go forward…truskan dgn angan2 anda…peace….!!

3 comments:

fardiyah said...

haha...angan2 adalah satu impian yang mungkin kita akan dapat capai:)

nadieya aisya said...

btol2...hehe...

zuhdi sanusi said...

apa slh klu berangan., bukan kene bayo pun., hehe

Post a Comment

 

Design By Nurul Aini | For great love..!!great freedom..!! 2012 ©| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome