Monday, 10 February 2014

Everything is new ^^


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera…mcm nk bgi ucapan perasmian da….hee…uuuaaggrrrhhhh..ngantoknyer tp mata xley nk pejam lak…apa lagi…dya capai laptop bukak blog then update…hee…sgt mudah mcm masak instant noodles…ckup2 ler tu type the things that sort of nonsense che dya oit…sory guys….heee
Ngatkan cuti sem ni dpt la rest mind dan release tension tp smlm dyad pt call from classmate dya..die tanyer sal final project…wahh….dya xde topic yg sesuai agy..draft pon xwat agy….waduhhh….agak stress jugak la….
Da la nati dya kene transfer to another campus wif new lecturers, new environment, new frens,new classmates and everything are new…fuhhh….change is very painful…stu stengah taon dya kat perlis ckup seronok..wlaupon skejap tp mcm2 dya dpt from educated and talented lectures…byk input yg dya dpt from them…
Hopefully…dya dpt adapt ngan sume bnda yg baru kat sana…dari utara ke selatan…sape para bloggers yg duk kat selatan tu inform la eh…hee….so stakat ni jelah ye…tata…assalam dan sekian

2 comments:

hazz death said...

semoga dapat menyesuaikan diri di tempat baru dgn cepat :)

eh?.. apasal shoutbox tu mcm offside pulak?.. :P

nadieya aisya said...

thans hazz death..silap setting..hehe...line tenet slow nk reset up balik

Post a Comment

 

Design By Nurul Aini | For great love..!!great freedom..!! 2012 ©| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome