Sunday, 3 March 2013

whatsapp..???

salam sayang korang sumerw...maaf teramat sgt sbab lame x update blog ni,...dya bz ngn jadual kuliah 

dya..pastu ble ade time free xde idea pulak nk post ape..heee....

dya nk tny la...sape para blogger kat cni yg ada guna whatsapp??

sebenarnya dya pon bru la jugak guna whatsapp ni..memg bez la sb nk chat pon free..xde gune kedit..tp yg

pentg handphobe kite tu ley connect ngn intenet...

sesape yg xgune whatsapp agy,,korang juz download je whatsapp tu kat ph korang..then

instal...tarraaa...jdik la...so korang chat la puas2 smpai xtido pown ngn member2 korang tu...



tu je stakat rini yg dya nk share ngn korang..rajin2 la lawat blog dya yg xseberapa ni ye...bubyei korang...

2 comments:

j.e.h.a.n. said...

memang jimat kalau gn whatsapp ni =)
kalau tak de smartphone pun still blh ber chat dgn free je kat goggle chat =)..bestnya kredit tak luak

nadieya aisya said...

betol2...haha...gne kan sepenuhnya teknologi yg ada..

Post a Comment

 

Design By Nurul Aini | For great love..!!great freedom..!! 2012 ©| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome