Monday, 30 July 2012

***..himpunan cerita lawak..***

smbil tggu subuh,.dya smpat bc himpunan citer lawak kat slh stu blog nie..memg kecut pert la wat gelak=)=) 

nie antara citer yg dya bc n wat copy&paste as my saving kat blog nie..hayati larh..~~ 

Salah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital ternama kerap mengalami kejadian pelik..Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada satiap hari Jumaat pagi tanpa mengira umur, jantina atau tahap kesihatan mereka Perkara ini sangat membingungkan para doktor... Lalu para doktor memutuskan untuk memantau katil tersebut... Apabila tiba hari Jumaat yang berikutnya... beberapa doktor bersiap sedia untuk mengenal pasti penyebab kepada kematian di katil tersebut yang mana pada ketika seorang pesakit lelaki muda sedang tidur... Beberapa doctor memegang Yassin dan Quran sebagai persiapan menghalau makhluk halus.

 Masa berputar... pukul 08:00am.. 08:30am sehingga jam 9.00 am... tiba-tiba... ... Pintu bilik ICU itu terbuka... . Kemudian masuklah Makcik Bedah... Seorang pekerja sambilan sebagai pencuci yang hanya bertugas setiap hari jumaat..Masuk... mendekati katil keramat tersebut... dan terus mencabut... soket elektrik untuk alat pernafasan bantuan agar dapat menghidupkan.. vacuum cleanernya...

atoiyai yerw pown..dpt hilg kan stress..yg penting ~~chill..

p/s: hidup xlepas dgn masalah..hidp ibarat wheel,,kejap at de bottom n smetimes at top..

6 comments:

Sue PeLik said...

haiii awakkk selamat berkenalan erk :) saya dah follow dah. tgu nanti ada satu entry yang bertajuk terkejut beruk part 2. saya ada mention nama awak di situ. tguuuuuuuu~ :)

nadieya aisya said...

okey..thanks...nk blog nice mcm awk tpi xreti la..huu..

Lieya Syaira said...

hye. blogwalking here. :)
boleh plak mak cik Bedah tue cabut soket elektrik utk bantuan pernafasan.

nadieya aisya said...

hyei lieya..sudi2 follow blog dya,,even blog nie xseberapa nice blog blogger len=)

Sue PeLik said...

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/terkejut-beruk-aku-part-2.html

baca sini. hihihihi

nadieya aisya said...

untung nyerw...bgi la link cik nurul aini tu..ner tau dpt wat blog free jugak..huhu

Post a Comment

 

Design By Nurul Aini | For great love..!!great freedom..!! 2012 ©| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome